babyface


Love me baby



död

 ursäktar för dåligt uppdatering, har vidtagit formen av levande död.

lägesrapport.

Sjunger visor för en katt som bara sover, njuter av ledigheten. sörjer vädret här i skåne där allt bara verkar ha färgen grått.
dagarna kommer att pasera förbi innan jag hinner blinka, därför passar jag på att göra ingenting. Jag ska göra allt sedan.
Det doftar sött av parfym i mitt gröna rum, hoppas att världen utanför min bubbla är grön och vacker, här inne finns varken lycka eller sorg, det är något mittemellan som alla vardagsungar har.




de du ger mig







jag yrar rundor i ett liv utan mening





hjärtat slår inte som brukar

-

förlorad



en parantes


( det är ju ändå alla hjärtans dag)
den rör inte mig som inidvid, finns ingen existerande individ som vill dela den med mig.
vill gå med kameran bland alla handhållande ungomar och knäppa foton som symboliserar kärlek,
vilken tragedi att jag inte är fotograf, besitter kunskap för att ta betydelsefulla bilder eller överhuvudtaget försöker.
ska återgå till mitt pluggande

hemligheter.




starten på en ny vecka, trötthet. Gamla sminkrester från helgens hemma sittande.
hoppas på finare väder.



tiden står stilla.



pojken.

och vi två springer fortare än tiden för att inse att vi också sprang förbi livet,

och vi rullar tummarna i väntan på livet

Kvällstider. Jag dejtar min super mysiga kudde prick klockan tio. Imorgon infinner jag mig på skolan klockan åtta och tjugo,  nationellaprovet.   om jag inte är nervös?. Jag skulle beskriva mitt bettende som hyperventilerande nervvrak. Jag har i regel väldigt svårt för prov. allt annat övrigt som bedöms också, vilket med andra ord betyder att jag hatar skolan och betyg.
-
Julgransbelysning i fönstret, 8 matte uppgifter, engelska, motion.
fridfull eftermidag. Tack och bock.




 

im burning

och när jag svarar allt är okej vill jag att det är du som lägger handen på min axel och säger, men älskling det är det ju inte.

Sitter här och drar förtvivlat i mitt risiga hår. Fågelbo är det bästa ordet. Borde, nej måste göra något snarast. Jublar inombords när mitt slutgiltiga mål närmar sig. Tänk att vissa speciella ting verkligen lönar sig. Nu slår vi på stort. Gräset syns, nog för att det är gulnat men det existerar. Jag vill ha vår nu, massor att fotografera, ljuvlig musik, fördelsedag, bra betyg och annat krimskrams.
Mina naglar har en gräsligfärg sa en och jag log, människor är underliga, likaså min katt. Jag är udda och glad för engångs skull, ler lite i min ensamhet.
Jag har en seriös fundering. Jag undrar nämligen hur folk tar mig när jag skriver, eh så konstigt, jag har så svårt att formulera mig och det känns mer mig att bara rabbla ord än att skiva detaljerat hur hela min vardag ser ut. Jag har en väldig beslutsångest. Dessutom är jag feg. Ni vet, jag hatar att vara en härmapa ändå är jag inte något vidare bra på att stå på egna ben heller. Märlkig kombination där
peace



uanför mitt fönster passerar livet.


om du vill ha mig nu, kan du få mig så lätt

Lyckan är konkret.
införskaffat mig ett hopprep och en svårbeskriven tränings makapär för magen.
lyssnar på håkan, dagen har varit lika mycket upp som ner.
Ska sätta fart på fingrarna, lika mycket Uppsats återstår nämligen.

du känner inte hur hjärtat slår

Rullar tummarna i väntan på bättre tider. Det händer inga storslagna revulutioner här inte, Det regnar bara och Lilla skåne är isolerat i ett grått moln av tråkighet. Jag skriver några meningar på läxan men fingrarna lyder inte, tuffa tider. Eller inte? Mina drömmar om London är sanna runt sjuttio dagar att härda ut. En födelsedag ska passera och pengar ska sparas. Mitt minneskort ekar, inga bilder, ber om ursäkt, andra tider kommer. när vi snurrar runt i gräset, tack och bock. peace

RSS 2.0