emotionell cancer


Min vecka

Ett extra ordinärt inslag var ju helt klart min skönhet som rullade hem igår.
Måndagen var inte roligare än vanligt, lika så tisdagen, onsdagen hade några speciella inslag, typ som att kursen till körkortet satte igång. Torsdag, fem av fem toasters, ap snygg mc gjorde allt. (Att vi sedan blev medtvingade med vårat woodstock gäng till nordens förskräckligaste( ?) skola för att visa upp vårt elevensval för ett gäng döda sillar utgör inte ett stort minus... i jämförelse med Motorcykeln) Det var dock något utav det värsta som har inträffat under mina sexton år lägg då märke till att jag iprincip weinar på allt är en riktigt jobbig person enligt de flesta.
för er som läser, är jag en jobbig person? typ en sån som inte förtjänar en plats på jorden, för jag känner mig så, helt värdelös liksom.
ord är meningslösa i stunder som denna, min änglavän,

Det är vad skönhet är

Nu står den parkerad på vår uppfart, en skinande blå skönhet.
Och mamma som sa att tiden för att hämta den inte fans. och pappa som absolut inte tänkte göra det idag, och jag som var så besviken. Ändå rullade den in på vår mark idag, en prima Yamaha yzf 125cc . ett underverk, det finns ingen anledning till ett propert språk vid tillfällen som dessa. MIN motorcykel är hysteriskt vrålsnygg, Galet förbannat snygg och totalt överdrivet awesome. jag ska lägga näsan i böckerna så att körkortet kan köras in.

In my bag

Oftast vandrar jag runt med en svart kameraväska där det ligger batterier, en extern blixt, två objektiv (18-55, 55-250)En putsduk och lite småtrassel.
Jag äger dock en del handväskor också. En grönmelerad axelväska med ett par sneakers på, en vanlig svart lite mindre väska med flätad dekor på och så min ryggsäck.
I väskan har jag en svart plånbok som för tillfället innehåller ett presentkort, års gamla kvitton och lite småmynt.
Jag brukar trycka ner ett lipsyl, en hårborste, en mobiltelefon, viktiga papper eller totalt onödiga sådana. buss biljetter, busskort och liknande i den. Vissa gånger hittar jag solglasögon, och vissa gånger hittar jag vantar i den.
Dessvärre trycker jag ner det mesta i mina fickor, därför förblir min väska ganska tom.

jag klarar mig inte en dag utan dig

jag har en vän som jag vill säga att jag älskar, mer än något annat. en jag litar på i alla lägen och hellst av allt skulle jag vilja låsa in henne i en fin liten bur, för jag vill ju aldrig förlora henne.

Mitt syskon

Jag har ju faktiskt en bror, trots att jag många gånger inte velat benämna honom som bror utan mer något i stil med den hejdlöst jobbiga skit ungen. Han är ett år yngre än mig, dock 25 centimeter längre, något jag får höra väldigtväldigt ofta. Han är en väldigt social människa trots sitt dator beroende., för övrigt är han också total galen i bilar och det har han varit sedan han på egen hand, lyckades kravla sig ut till våran bil. Där blev han sittandes pillandes på navkaplsarna till mamma fick slita honom där ifrån. Så hans eviga bil tjatande kommer inte från någon 'hanärpojkeochmåstegillabilar-uppfostran'.
Min sociala bror då va, Vi delar motorcyklar som intressen och det är alltid vi mot päronen såklart. lite vett har han bakom pannbenet. Vi bråkar om saker som: vem tar hand om disken och liknande ilands problem. han är lik som jag ofantligt lat något jag väldigt ofta skriker på honom för. '
Jag själv är ingen snäll storasyrra och kommer förmodligen aldrig bli, men jag tycker väll om min bror. Egentligen

detta hade jag på mig idag

Ett par förstora stuprörs jeans, deras passform på min enorma kropp var inte något att höja hatten för.
Jag bar också en t-shirt utan ärmar med amerikanska flaggan på plus gula converse från turkland. mer finns inte att säga

music taught me how to live


jag tror på dig

Gudar och liknande skrämmer mig konstigt nog riktigt mycket.  Jag är visserligen inte uppvuxen i en fanatisk krets av människor med en hysterisk tro men jag är trots det väldigt rädd för att tro på något. För om du tyr dig till något övermänskligt och ber av ditt fulla hjärta för att saker och ting ska ske kommer du att bli besviken när detta inte inträffar. Jag bad en gång, aldrig mer, Den värsta känslan, eller den näst värsta känslan kanske är besvikelse, att inte lyckas ger en känlsa av besvikelse med andra ord, besvikelse och att man är så att säga dålig hänger i hop. i mitt liv i alla fall.
Det är därför jag inte tror, ibland skämtar jag om det, men egentligen hatar jag det nog, för när man inte vågar ha någon att tro på, litar man heller inte på någon, och hur ska ett sådant liv utforma sig, jo som mitt, en totalt misslyckad individ.

One moment in time

Jag kommer aldrig att kunna skriva ner endast ett ögonblick i mitt liv. För trots min bitterhet( HAHA) har jag en hel del ögonblick som glädjer mig. Ett av dem när jag träffade min bästa vän av alla tider, en som gick på fyra ben och kallades för Freddy.
Jag minns hur mycket jag hatade den här dumma ponnyn till en början, en envis tolvåring som trodde att väluppfostrade hästar var ridskolehästar, allt var naturligtvis hästens fel om något hände, ni förstår prinicpen, jag var väldigt naiv och uppfostrad av en korkad ridskolelärare.
Ändå kom denna ponny en månad senare, den första juni tvåtusenåtta att bli min fina ponny, min alldeles egna ponny. Det var inte en svart renrasig friser hingst utan en fulbrun valack med bestämda åsikter som backade ur transporten, det är liksom ett lyckans ögonblick i mitt liv och hjärtat kommer aldrig att pumpa blod som då igen.
blod svett och tårar, mitt andra one moment in time är från konserten jag väntat på i tre år, trots det fånig faktum att jag hyllar detta band pinsamt mycket kan jag inte komma ifrån att skriva om det, dem är liksom en bit av min början som tonåring och jag har lite svårt att släppa taget så att säga.
Min första riktiga konsert utan Päron som håller en i handen, tillsammans med tre läckra brudar och sextusen andra mötte vi Tokio hotel, för att tala om exstas. Den musiken  som pumpar ur högtalarna , den musik man älskar, det finns nog inget bättre.

gone


everyday we have a little war


Min bästa vän

Min bästa vän är en fantastisk figur, hon är snygg som satan, klär sig som en gudinna bringar avundsjukan i mig till ett djävulskt monster. Hon är rolig, en typisk konstig människa som man bara kan älska. Hon säger vad hon tycker, typ som Grynet, ta ingen skit. Fast min vän är så mycket bättre och mer fantastisk på alla sätt och vis.
Galen är hon också, sjukaste ideerna alltid.
Egentligen är kombinationen av hon och mig totalt knasig, en odräglig liten skit tonåring utan själ, en totalt värdelös individ med världens härligaste total fräna bruden, en färgklick i världen bland alla 6 biljoner människor.
Hon kan allt som inte jag kan så i gämförelse med henne är jag ett ruttet russin som förorenar världen. och ändå står hon ut med mig, vilket visserligen gör henne till den mest tålmodiga personen också.
creds till denna underbart fantastiska människa



min dag

Grät och grät tills tårarna var slut.
Vaknade.
Skolan
Tränade

Det blev ingen lyckad morgon, eftermiddag eller kväll.
Men inte heller någon dålig, alldaligt typ.
ingen speciellt, humöret var aningen argare än normalt.
Mitt liv är tråkigt och händelselöst.
typ patetiskt

Det finaste jag vet.

Det finaste jag vet.
Jag har ju ingen pojkvän, och jag tror ju inte på kärlek, Jag har ganska svårt att uppskatta saker och ting tror jag, lagom otacksam sådär. Så att plocka fram något som jag tycker är det Finaste jag vet är svårt. Vad är fint egentligen? En tröja eller ett fotografi, kanske vänner eller så?
Men det finaste jag vet kanske är musik i alla fall? för om man tänker ett steg längre sjunger jag alltid i mitt snurrriga huvud, och gitarren står bredvid min säng, spotify är min bästa vän.
Musik, ja Musik är det finaste jag vet, texter som sätter sig på hjärnan och konserter man kommer att minnas ner i graven. Sådana saker är bra.


eat

jag ogillar så mycket att skriva om allt jag trycker i mig, det blir alltid så vidrigt mycket i slutändan, jag tror ändå inte att ni hade uppskattat det


Mina päron.

Två människor jag står ut med vaje dag, det många barn står ut med. Egentligen är dem intelligenta,smarta yada yada men jag skulle aldrig få för mig att skrika ut det. Eftersom jag är en så vanlig unge bråkar jag med dem på ett gnälligt omoget sätt, vi blir sams och hela historian börjar om igen. Otaksamt barn i sina bästa år, ibland skäms jag så mycket för det.
Ni anar inte vilka världskrig som pågår i huset där jag bor men jag vet att det är livet,
sedan tycker jag ju om dem också, väldigt mycket.  
faktiskt.


the only one i loved he was a superstar

Det här med kärlek och tillhörande har aldrig varit min stora grej.
Eftersom jag aldrig har testat har jag inget övrigt att säga om det.
Jag tror inte på kärlek, faktiskt, det där bandet mellan människor som beskrivs så fantastiskt kommer aldrig att hända mig, varför?
jag är en tillbakadragen människa som inte gärna kastar kärlek till andra. Jag kan inte se mig själv tillsammans med någon på en nivå av hög kärlek, mitt tänkande fungerar inte på det sättet. Jag tror seriöst att jag saknar modet, det krävs en del självkänsla för att släppa någon så nära. Det finns inte hos mig.
Min eviga crush kommer förmodligen alltid att vara Någon form av känd person.



About me



men jag kan också le



Om mig, den ack så ofantastiska tjejen bakom denna fenomenalt utomordentligt tråkiga hemsidan.
Jag är som många andra en helt normal sextonåring, dock en väldigt tråkig och värdelös sådan. 
Och även som många andra bekämpar jag ett innre tonnårskrig med mig själv och beter mig aningen omoget och förskräckligt dåligt egentligen.
För sju månader sedan var jag ett så kallat hästfreak, sprang i stallet stora delar av min fritid, men då min häst pågrund av felridning ( my bad) drog på sig en artros blev vi tvungna att  avliva honom. Och det var ju givetvis inte höjdpunkten i mitt liv. Nu för tiden springer jag bara där två gånger i veckan, resten av dagarna försöker jag att hålla mitt eget fläsk igång genom träning.
Musik är något jag tycker om väldigt mycket, så där löjligt mycket, Därför förstår ni att spotifys nedskärning orsakade panik i min musik värld, jag plingar på min gitarr när tiden f inns och till hösten ska åtsklidiga timmar i skolan spenderas på musik.
Dessvärre har jag ingen stor fantastisk dröm, jag satsar mer på att överleva dagarna med mig själv. vilket är en kamp i sig, de som känner mig besitter ett djävulskt tålamod. jag är förmodligen en av de jobbigaste människorna som existerar, alltså bör man hålla sig i från mig, om man nu inte råkar vilja förstöra sitt liv ännu mer.
Mer finns inte att säga

as all the others

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Det finaste jag vet
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min favoritmusik
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina favoritord
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

RSS 2.0