sickness

hosta,feber,kall svettas, får en riktigt stor palla stämpel speciellt eftersom det snart pågått i en vecka(5 dagar för att vara exakt), hah hatar att  vara sjuk för jag är alltid sänkt så länge,

kvack attack




(det flesta bilderna som hoppar upp här är typ mer än ett halvår gammla, men alla är naturligtvis tagna av mig, om inte så skiver jag det)
i hopp om lite information ska jag nu trycka näsan i en tidning om fotografier och så vidare,
 ha en bra dag ju

saknad kompis






you found me


vem om inte lasse?



hopp för mänskligheten, typ.


/hold me/thrill me/kiss me/kill me/






http://www.youtube.com/watch?v=n8FAO2-cHaE

en stund för endast mig.




vi ska väll inte glömma bort att det fakitskt är en vanlig männskligvarelse som skriver dessa textrader och hur passande är det då inte med en skrämmande bild som får småbarnen att gråta.
jag är ingen hemsk människa, i självavärket älskar jag barn, men jag tänker inte besrkiva mig som person förän någon ber mig om det, tack och bock.



för ett år sedan dock ^


som slutfråga undrar jag varför jag ens gjordet detta?, nödvändighets skalan ligger på minus  till max, men det lagom intressant att granska bilder av sig själv.

+



jag är otroligt glad för det finns folk som uppskattar mina bilder.

the one thing that i still know/ is nothing/



storstäder må vara smutsiga och fulla av miljöförstörande maskiner som spyr ut alla katastrofer.
Men fanatasifulla gränder, mysiga ute serveringar och framför allt bra fotograferings möjligheter är super, ja allt det där "fina" som de flesta (även jag) kacklar om stup i kvarten, något patetiskt barnsligt är det men.

berlin/hemma/bilder



Jag ska tala om för er att just soluppgång aldrig lockat mig, men när den ska ner sitter jag mer än gärna och glor. jag älskar solnedgången, speciellt på hösten och vintern när det är kallt ute och roligare skuggor, desto roligare blir det att fotografera.
Personligen tror jag att jag är frälst vid naturen, även om jag spenderar en hel del inne så är det bästa som finns att fotogafera utomhus med fina starka färger, eller matta döda. jag fotograferar allt, men just nu är det dött eftersom det som lockar mig mest är människor och solnedgångar, men i längnden blir även det tråkigt.
vi kom hem från berlin igår, och naturligtvis var det otroligt roligt, fast för att vara ärlig pallar jag inte skriva om det, det är förmycket jobb och säkert inte speciellt roligt.







over and out


ww2/berlin



05.00 imorgon kommer jag stå sovandes på skolans parkering, det kan ni ju roa er med när ni själva snakrar i takt, tacka vet jag att vi ska till berlin som faktiskt är en trevlig stad.
Imorgon ska jag faktiskt på min första klassresa någonsin.
Det enda jag har varit på förut är vandring och det räknas ju inte riktig enligt reglerna,  så imorgon blir första gången på riktigt.
Alla niorna på våran skola ska tryckas i hop i bussar sedan  rullar vi till tyskland, tittar på konsentartionsläger och annat historiskt, för att inte ljuga om min mesighet är jag till hundra procent seriös när jag nu talar om att jag är rädd, men dock nyfiken för detta, ja lägret då. En väldigt intressant snubbe snackade om sin tid på ett massmords läger och jag är fortfarande något av en bortskämdfemtonåring med gapande mun efter den tillbaka blicken i mannens liv. och jag som är så otroligt känslig fick små stick i hjärtat av hans otroliga berättelse.
den stora frågan är hur det kommer att vara att besöka detta ställe.

Katt/bitch/fetto



det är inte alla som har en cp katt, men det har jag

fotografering



i ett virrvarv av klädhögar och gitarrer samt tomma hårsparysflaskor
sitter jag nu med dator i knäet och tittar igenom gamla bilder för att konstatera att jag tar likadana bilder alltid.
det är sjukligt irriterande faktiskt, jag önskar att jag kunde ta kontakt med fyra personer som jag verkligen skulle vilja fotografera och ringa två personer som jag skulle vilja fotografera med, jag vågar visserligen inte och det är närmare omöjligt att kunna göra det då ingen av människorna bor i närheten av bjärred. men det hade varit galet fräckt att dra i hop ett gäng och typ, ja fotografera, för skojs skull såklart, på någon trevligplats med fint ljus och så, eh.
det är själva fan att man inte har körkort, nummer till personerna och lite tid över, det hade blivit grymt asså.

Runt omkring, ingenting, för vi faller





Ny klickade bilder från skymningen idag

let the ice break, its weak as your heart




att man har nått det stadiet där man är livstrött, nu finns jag endast till för att existera.
and it´s to late too make something right,


Then all the colors will bleed into one, but im still running

today im mad, och därför börjar jag med att sätta fyr på den explosiva bomben som tickar i mig.
respekt, okej, en hel del handlar om hur man ska behandla människor, och idag tycker jag att jag badar i ett hav av respektlöshet.  för att inte tala om internet där alla små patetiska små flickor sitter och kastar ut ord på varandra, (för jag har faktiskt läst handboken hur man ska beteé sig mot andra). Även jag är medveten om att attentionwhores/asslickers existerar men ta mig fan att alla inte är det för att dem på ett enkelt sätt ber om hjälp för ett problem, dessa kan vara seriösa och mindre seriösa,
Klart som fan att fega små barn inte vet vad dem ska ta sig till och inte vågar prata med utbildad personal, vuxna skrämmer barn, dem skrämmer mig och jag är femtonbast. Man frågar på ett forum och jävlar det blir pajkastning mellan datorerna, att folk ens kan sånna ord och att dem vågar uttala sig på sånt jävligt vis gör mig pissed off, im telling ya, jag lackar ur, det är oacceptabelt där med punkt.
 
Man ska kunna be om hjälp för problem utan att få skit för det, men i dagens läge verkar det som en omöjlighet, och jag blir rent ut sagt fly förbannad, jag skulle kunna kapa huvudet på dessa barn som inte har bättre uppfostran, vad är grejen med att hela tiden attakera dem som mår sämre än andra, det gör ju inte saken bättre.

Ursäkta för att jag kanske inte kommer så långt i diskutionen med mig själv, en kort summering av inlägget skulle jag vilja uttrycka så här lite kort, det irriterar mig helt enkelt att man inte är tillåten att be om hjälp via internet för allvarliga problem eftersom man blir klassad som en attentionwhore/assslicker på mindre än två millisekunder.
skärpning, ja tack.

för något som inte har en tredjedels betydelse för ämnet ovan slänger jag in ett par tråkiga men dock nytagna bilder på naturen i mitt område, det är  en seriös höst som knallar in med kylan nu. men aldrig har vi tackat nej till mysiga halsdukar, snuva och varm choklad som man bränner sönder tungan. ( men singel som jag är kan jag dricka oboy till jag storknar, det ända jag skulle kunna strula med är ett äpple, för att öva lite inför dröm prinsen och äpplet har nog för lite känslor för att bry sig om en brännskadad tunga)




1: busskur 200 meter från mitt hus
2: Naturreservat, Lomma
3: allé fylld av höst


farväl jupiter, jag måste läka mina sår, jag ser singlande snö, dölja spåren där jag går



vad som senast har lyckats flytta in i min kaotiska garderob, utan kläder.
de delar visserligen plats med ett par nya jeans, ett djävulsk rött linne och fyndade knästrumpor på netto i de glamorösafärgerna vitt och en ljusgrå nyans. så värst fashionabel är jag ju givetvis inte, men mitt intresse för att shoppa är ganska stort för att vara ärlig.
för att vara ärlig, har jag på senaste tid sett ut som en sunkig uteliggare, bor i princip i min brors förstora mjukis byxor samt en förjävla ful tröja, och knut på huvudet, charmigare finns inte. i tell yah- finns inte.
Min Praktik plats är suverän, meckar med trevliga motorcyklar, sovmorgon alla dagar i veckan, rullar med bussen klockan två, blir upphämtad klockan sex, och dumpar mig själv hemma igen, glamoröst säger jag bara, livet på en pinne.
Min kära moped, som jag givetvis inte har körkort till fick sig en omgång av nytt batteri, pluggar, skruvar,glykol och olja, samt nytt gummi, så att kolven, cylindrar och motorn fungerar fin fint, istället för att som tidigare lägga sig ner och dö, service, en så kallad återupplivning av min moped.
Händig som jag är, fixade jag nya lampor i taket, slipper använda mina kattögon som snart ploppar ut för att kunna se, super.
over and out,

Pappersflygplan



jag är en soldat för dig.

when i told you about something spceial



v.ä.r.l.d.s.k.l.a.s.s

well, it's too late, to night, we are one, but not the same.






roomaa, evigheternas stad.
och jag kan fortfarande höra Bono sjunga i huvudet, snacka om mega master helg med U2 konsert, vandring i tusentals trappor och shopping.

U2, jag ska sammanfatta en otrolig kväll i några få ord, när fyra medelålders gubbar inför åttiotusen berusade italienare inklusive mig med mitt blödiga tonnårshjärta spelade världens bästa låtar kunde jag lika gärna lägga mig framför Bono och kyssa hans fötter. Th- pojkarna har sin charm och för allt ivärlden, jag dyrkar dem men hjärtat brister för Gubbarnas musikaliska talang, heliga gud, jag skänker hela mitt musikaliska vetande till helvetet, för allt det jag försöker åstakomma är inget jämförelse med riktiga profs ( och att jag som bara är ynka femton år kommit på det här är bara bra) U2, helt klart mäktigt.

En helt otrolig mänsklig varelse

Jag har världens bästa vän, en som är utöver det vanliga, någon som är helt otrolig, och jag avgudar henne, på riktigt.
ibland skämms jag över det.
men ändå, hon är  i absoluta världsklass.

if i don´t go crazy

jag måste ju erkänna att det är aningen fjantigt att av och an byta blogg, och inte ens byta bloggadress, men då jag haft ett istadigt humör de senaste dagarna, har det blivit som det blivit.
ehr, där har ni en fantastisk ursäkt som ni helt enkelt får acceptera.
Jag sitter hemma hela dagarna, samt cyklar till stallet med jämna mellanrum. med lite tur kan jag slita mig från datorn och istället trycka in tyskan som så många gånger förut.
skolan är ett helvetes hav av nya glosor och matte tal.



jag förlorade fokus för fem minuter och hittad en mycket mer intressant fågel att titta på.
denna lilla varelse blev fotograferad och som belöning tog jag fram lite vänlighet och tryckte ner lite bröd i käften på den.
vad jag känner mig trevlig idag.


Drömmar i svart och vitt



i can't be who you are

Klockan snurrar sina varv




She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0