I'M OUT

farväl, eller något. jag tillför inget i större positiv utsträckning här. jag förstör nog mest.
låser allt, hatar att minnas.

mitt favoritminne

Jag har för att vara ärlig ett väldigt dåligt minne och jag är definitivt inte bra  på att uppskatta saker. jag har lite svårt med det där att välja vilket minne jag gillar bäst om jag ens har ett minne som berör mig, ja jag är ärligtalat så tråkig.
Fast ja, Min första riktiga konsert utan mamma och pappa bredvid mig var väldigt häftig. med en massa andra skrikande människor som svettades. När jag fick hem min fina ponny. Nu när jag gick ut nian.  när min motorcykel rullade hem. Det fanns trots allt ett minne, men fortfarande inget som jag kan peka ut som extra speciellt.

jordgubbs frukost

jag slutade skolan med trehundra poäng vilket känns himla bra faktiskt.
efter en trevlig stund med bekanta på stranden dorg jag hem.
imorse hävde jag i mig jordgubbar till frukost.
och så firar jag första sommarlovs dagen med att göra ingenting.

du kan inte se, när löven faller ner, hur ful jag är

för dem måste vara blinda, för vem kan missa det, hur fel jag är

känn pulsen slå

Mitt hjärta slår inte alltid, det slår ju för jag är levande, men slår som i: hjärtslagen man känner genom hela kroppen gör det sällan. Ibland när man lägger huvudet på kudden kan man höra hur det dunkar, hur blodet liksom surrar. mest så skär det i öronen när ett stressat hjärta försöker att hinna med. Det gör bara ont i huvudet, så bäst är det när pulsen inte finns, när man ligger i lä för känslor som smärta och lycka. Men igår efter två timmar av velande slog det, det slog och slog i takt med musiken och det fortsatte. jag hoppade non stop i två timmar, väntade på att paniken skulle komma men det slog i samma takt, slog och slog. Just då var jag lika levande som världen.

partey


jag ska skrika ut ditt namn

springer mot slutet av min sista termin i grundskolan, jag blir alltså klar nu, får mina betyg och blir redo att gå. det känns som att en stor sten kommer att lätta från mitt bröst när jag äntligen blir av med det som river mig i ryggen.
Jag vantrivs inte men ändå stryper skolan och dess demoner mig varje dag.  typ.
-
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar.
-
för övrigt kämpar jag i den eviga kampen om att hålla huvudet ovanför vattenytan.
ibland sjunker man, men inser att tiden inte är inne, man är för feg.
kör gör jag också, massor, det är som knark för själen.
en riktigt tung drog som sakta förgiftar en och så småningom kommer att göra mig galen.
men jag älskar det, djupt. det är en fantastisk känsla, något som är verkligt annourlunda.
Människor, att rulla motorcykel ger hjärtat några extra år att slå.

min första kyss

Jag tror inte på kärlek.

Mina drömmar (är oändliga)

Nästa punkt blev den svåraste och jag har medvetet hoppat över den eftersom den är genuint svår för mig. Drömmar är inte något jag är bra på. De flesta skulle förmodligen klassa mina dxsrömmar som för fina, outhärdligt tråkiga, overkliga, fjantiga, listan görs lång. det är nämligen förbjudet att skriva 'fina' drömmar. Det är endast förträffligt snygga TJEJER från london som tillåts att skriva långa inlägg om framtiden och sitt liv. Det är bara dem som inte tänker på hur drömmande 'fina' dem är som får räkna stjärnorna på himlen och skriva kärleks sms till mannen dem kallar för sin.
Jag får inte göra det, men jag drömmer nog lite i smyg om att göra det.
för att återgå från att snacka skit om de jag vill vara, (demonerna)(äter)(mig)(och)(mina)(synder)
Jag vill bli rockstjärna, ta mitt självförtroende, stoppa det i en säck och beröra folk med min musik. Jag vill köra HD på en landsväg i USA. Jag drömmer om att dö.  Jag Drömmer om att vara bäst, att vara älskad. Jag drömmer om att jag slutar vara äckliga sofie..  men min högsta dröm är att få tillbaka min ponny.

flyr från ensamheten/ lever i misär

Mitt forna ponnyhjärta är ersatt av ett mekantist, det pumpar olja och bensin, slår i fyrtakt och växlar upp och ner i hastighet. Motorcykel kärlek.


Med regn i ögonen och svarta hål i hjärtat


Min musik

Som ni säkert förstått är jag en tonåring som är frälst av musiken. Den är det ända som slingrar sig runt hjärtat och lever där. Den finns i varje hjärtslag.
Eftersom min pappa alltid spelade rolling stones för mig när jag var liten skulle jag tro att jag blev nerdragen i rock träsket av honom. visserligen trivs jag väldigt bra här så.
Jag är en allätare, så länge text och musik i en låt intresserar mig spelar det ingen roll vad det är för något. jag har inte energi eller lust till att fack sortera in mig själv i en viss musik stil. Jag äter allt.
Tokio hotel, U2 och Lars winnerbäck snurrar nästan alltid i mitt huvud och har gjort för en lång tid.
Herr hellström och Kent ligger varmt om hjärtat, det är nyfunnen kärlek som jag inte upptäckt förän nu.
Men jag älskar all musik, Three days Grace, Veronica maggio, Bowie, 30 seconds to mars, Eminem, Gaga och resten av de fantastiska människor som skriver musik som skyddar mig.

RSS 2.0